Eigen Woning Website

Voor de verkoop van uw huis, hebben wij iets unieks: we maken een website van uw woning.

De website van uw woning
Op deze website staat alle informatie over uw huis. Compleet met foto’s en alle technische informatie. Het is de optimale presentatie van uw woning.
  • Uw potentiële kijker heeft alle informatie van uw huis altijd bij de hand. (smartphone, tablet of laptop).
  • U krijgt visitekaartjes van de website van uw huis om uit te delen. Zo kunt  u uw huis nog sneller verkopen.
  • Via de Facebook en Instagram zetten wij de link naar de website voor de complete informatie over uw huis.
Een website is meer van deze tijd
Natuurlijk hebben we ook brochures over uw woning. Maar we merken dat potentiële klanten zo’n website heel handig vinden. We krijgen van zowel kopers als verkopers veel positieve reacties. Dit past gewoon meer bij deze tijd.

De unieke domeinnaam en visitekaartjes
De website van uw huis krijgt een unieke domeinnaam. Die naam zetten we samen met een foto van uw woning op visitekaartjes. Die kaartjes geven we aan mensen die uw woning komen bezichtigen. U kunt de kaartjes ook zelf uitdelen (bijvoorbeeld aan familie en vrienden).

Meer dan alleen informatie over de woning
Op website kunnen we meer zetten dan alleen informatie over de woning. Ook informatie over de buurt en de omgeving waarin u woont zijn interessant voor de kopers.

Video en 360 graden foto’s
Alle informatie van de woning staat op de website, inclusief alle belangrijke kenmerken, lijst van zaken, vragenlijst en natuurlijk de verkooptekst. De website is het ideale digitale middel om altijd alle relevante informatie van de woning bij de hand te hebben en te kunnen presenteren.

Visitekaartjes
Bij ons ontvang je unieke visitekaartjes die je kunt uitdelen. Op de visitekaartjes staat de domeinnaam van de woning vermeld, waardoor we geïnteresseerden van meer informatie kunnen voorzien.
 
In de buurt
Een duidelijk overzicht van de voorzieningen in de nabije omgeving. Zoek bijvoorbeeld naar supermarkten of scholen die zich in de directe omgeving bevinden. Tevens kun je bekijken welke bestemmingen je kunt bereiken binnen welk tijdsbestek. Dit kan gefilterd worden op vervoer: per auto, fiets, lopend of met het openbaar vervoer.

Buurtstatistieken
Bekijk statistieken over de buurt, bijvoorbeeld de verdeling tussen het percentage man/vrouw, of hoe de verdeling van de huishoudens in de buurt is. Daarnaast zijn er ook statistieken over de gemiddelde leeftijden bekend en de gemiddelde loopafstanden tot de huisarts, school, kinderdagverblijf en de super-markt.

Zonneschijn en schaduwval
Met deze handige tool is het eenvoudig te bekijken hoe de zonneschijn en schaduwval bij de woning is. In deze tool kun je elke dag van het jaar bekijken op ieder gewenst tijdstip.
 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring