Koop jouw (droom)woning via Woonaccent Van Dorsten Makelaars!


Een huis kopen met een aankoopmakelaar 

Een keuze maken voor een woning waar je lange tijd in blijft wonen is moeilijk, zeker als het de eerste keer is. Woonaccent Makelaars Van Dorsten bespreekt jouw woonwensen op de korte en lange termijn. De makelaar stelt jou ook vragen over zaken waar je waarschijnlijk zelf niet aan heeft gedacht. Zo begin je goed voorbereid aan de zoektocht naar de perfecte woning. Dit scheelt je veel tijd, energie en uiteindelijk geld. Dat is het voordeel wat je hebt met een aankoopmakelaar.

Een extra paar ogen tijdens een bezichtiging is onontbeerlijk. Als je gaat kijken bij een woning is het erg lastig om hier objectief een mening over te vormen. Juist de onafhankelijke blik van jouw aankoopmakelaar geeft rust tijdens de bezichtiging. De makelaar bekijkt de bouwtechnische staat, de realiteit van de vraagprijs, de staat van onderhoud, enzovoort. Zodat jij kunt bekijken of dit de woning is die daadwerkelijk bij je past.

 
 

Waarom schakelt u een aankoopmakelaar in?

De bloeiende woningmarkt heeft één groot nadeel; het woningaanbod daalt, waardoor de concurrentie bij kopers groter is geworden. Het huis dat u in gedachten al hebt gekocht, kan zomaar aan uw neus voorbij gaan bij meer kapers op de kust. Een aankoopmakelaar zorgt er o.a. voor dat u ook daadwerkelijk uw droomhuis bemachtigt. Daarnaast biedt de aankoopmakelaar van Woonaccent Van Dorsten in Zwolle:


 Een onafhankelijke en realistische blik op het huis;

 De neutrale factor tijdens bezichtigingen; 

 Een scherpe en tactische onderhandeling;
 
 Deskundig advies en begeleiding;

 Juridische hulp;

 Zekerheid dat u uw droomhuis vindt. 
 Onze klanten geven een 9.4 

op onze aankoop dienstverlening

Reviews Van Dorsten Zwolle


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring