Downloads van Woonaccent Van Dorsten 

 

Op deze pagina vind je verschillende checklists, infographics en andere gratis downloads over alles wat te maken heeft met wonen, verhuizen, een huis kopen of verkopen. Handig om bij de hand te hebben als je gaat verhuizen, samenwonen of wanneer je zich moet voorbereiden op een bezichtiging. Zo vergeet je niets meer! 

 

In 7 stappen jouw huis in Zwolle verkocht 

Je wilt je woning verkopen, maar weet niet waar te beginnen? Download deze infographic en je ziet in één oogopslag hoe een verkoopproces er uitziet. 

 

Je huis in Zwolle verkopen doe je in 7 stappen

 


Wat je moet weten wanneer je gaat samenwonen 

Gefeliciteerd, de knoop is doorgehakt! Jullie gaan samenwonen! Hier komt echter meer bij kijken dan alleen de beslissing over de plaats waar je gaat wonen. Download de gratis infographic en bekijk wat er op je pad komt. 
 

Waar u aan moet denken als je gaat samenwonen in Zwolle

 

 

Vergeet niets met jouw verhuizing

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Print deze gratis checklist uit en vink alle 'to-do's' af voor, tijdens en na de verhuizing. Handige afvinklijst bij verhuizing

 

 

Tips bij het bezichtigen van een huis 
 

Wanneer je voor het eerste een huis gaat bekijken, kun je wat overweldigd zijn. Een handig hulpmiddel kan dan zeker van pas komen. Met deze tips let je op de juiste dingen. 

 


Tips Van Dorsten Makelaars bij het bezichtigen van een huis

 


Bereid jouw huis voor op een bezichtiging 


Met deze checklist bij de hand weet je hoe je elke kamer voor moet bereiden op een bezichtiging. Met deze voorbereiding zorg je voor de beste eerste indruk van jouw huis. 


Uw huis voorbereiden op een bezichtiging met de tips van Woonaccent Makelaars Van Dorsten

 

Kun je beter huren of kopen?

 

Of het beter is om te huren of kopen hangt samen met jouw persoonlijke wensen en situatie, ook van de woningmarkt af . Bekijk hier wat de voordelen zijn van huren en kopen en bepaal wat beter bij u past. 


Kunt u beter huren of kopen?