Downloads van Woonaccent Van Dorsten Op deze pagina vind u verschillende checklists, infographics en andere gratis downloads over alles wat te maken heeft met wonen, verhuizen, een huis kopen of verkopen. Handig om bij de hand te hebben als u gaat verhuizen, samenwonen of wanneer u zich moet voorbereiden op een bezichtiging. Zo vergeet u niets meer! 
 
Je huis in Zwolle verkopen doe je in 7 stappen


In 7 stappen uw huis in Zwolle verkocht 

U wilt uw woning verkopen, maar weet niet waar te beginnen? Download deze infographic en u ziet in één oogopslag hoe een verkoopproces er uitziet. 
 
Waar u aan moet denken als je gaat samenwonen in Zwolle


Wat u moet weten wanneer u gaat samenwonen 

Gefeliciteerd, de knoop is doorgehakt! Jullie gaan samenwonen! Hier komt echter meer bij kijken dan alleen de beslissing over de plaats waar je gaat wonen. Download de gratis infographic en bekijk wat er op je pad komt. Handige afvinklijst bij verhuizing


Vergeet niets met uw verhuizing

Verhuizen kan een stressvolle aangelegenheid zijn. Print deze gratis checklist uit en vink alle 'to-do's' af voor, tijdens en na de verhuizing. 


Tips Van Dorsten Makelaars bij het bezichtigen van een huis


Tips bij het bezichtigen van een huis 

Wanneer u voor het eerste een huis gaat bekijken, kunt u wat overweldigd zijn. Een handig hulpmiddel kan dan zeker van pas komen. Met deze tips let u op de juiste dingen. Uw huis voorbereiden op een bezichtiging met de tips van Woonaccent Makelaars Van Dorsten

Bereid uw huis voor op een bezichtiging 

Met deze checklist bij de hand weet u hoe u elke kamer voor moet bereiden op een bezichtiging. Met deze voorbereiding zorgt u voor de beste eerste indruk van uw huis. 


Kunt u beter huren of kopen?


Kunt u beter huren of kopen?

Of het beter is om te huren of kopen hangt samen met uw persoonlijke wensen en situatie, maar ook met de woningmarkt. Bekijk hier wat de voordelen zijn van huren en kopen en bepaal wat beter bij u past.