Voor elke woning een eigen website

 

Wij hebben iets unieks: we maken een website van jouw woning


De website van uw woning


Op deze website staat alle informatie over jouw huis. Compleet met foto’s en alle technische informatie. Het is de optimale presentatie van jouw woning.

  • Jouw potentiële kijker heeft alle informatie van jouw huis altijd bij de hand. (smartphone, tablet of laptop).

  • Je krijgt visitekaartjes van de website van je huis om uit te delen. Zo kun je jouw huis nog sneller verkopen.

  • Via de Facebook en Instagram zetten wij de link naar de website voor de complete informatie over jouw huis.


Een website is meer van deze tijd


Natuurlijk hebben we ook brochures over jouw woning. Maar we merken dat potentiële klanten zo’n website heel handig vinden. We krijgen van zowel kopers als verkopers veel positieve reacties. Dit past gewoon meer bij deze tijd.


De unieke domeinnaam en visitekaartjes


De website van je huis krijgt een unieke domeinnaam. Die naam zetten we samen met een foto van de woning op visitekaartjes. Die kaartjes geven we aan mensen die jouw woning komen bezichtigen. Je kunt de kaartjes ook zelf uitdelen (bijvoorbeeld aan familie en vrienden).


Meer dan alleen informatie over de woning


Op de website kunnen we meer zetten dan alleen informatie over de woning. Ook informatie over de buurt en de omgeving waarin je woont zijn interessant voor de kopers. Zoek bijvoorbeeld naar supermarkten of scholen die zich in de directe omgeving bevinden. Tevens kun je bekijken welke bestemmingen je kunt bereiken binnen welk tijdsbestek. Dit kan gefilterd worden op vervoer: per auto, fiets, lopend of met het openbaar vervoer.


Video en 360 graden foto’s


Alle informatie van de woning staat op de website, inclusief alle belangrijke kenmerken, lijst van zaken, vragenlijst en natuurlijk de verkooptekst. De website is het ideale digitale middel om altijd alle relevante informatie van de woning bij de hand te hebben en te kunnen presenteren.


Buurtstatistieken


Bekijk statistieken over de buurt, bijvoorbeeld de verdeling tussen het percentage man/vrouw, of hoe de verdeling van de huishoudens in de buurt is. Daarnaast zijn er ook statistieken over de gemiddelde leeftijden bekend en de gemiddelde loopafstanden tot de huisarts, school, kinderdagverblijf en de supermarkt.


Zonneschijn en schaduwval


Met deze handige tool is het eenvoudig te bekijken hoe de zonneschijn en schaduwval bij de woning is. In deze tool kun je elke dag van het jaar bekijken op ieder gewenst tijdstip.