Woonaccent Van Dorsten, jouw makelaar in ZwolleBij Woonaccent Makelaars van Dorsten in Zwolle kun je terecht voor professionele begeleiding bij woning verkoop of aankoop. Voor een taxatie ben je bij ons tevens aan het goede adres. Wij zijn een actieve, betrokken makelaar met jarenlange ervaring in de woningmarkt van de regio Zwolle. Onze lijnen zijn kort, waardoor wij jou zo goed en helder mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen in het verkoop- of aankoopproces. Ons startpunt is het inventariseren van jouw mogelijkheden en wensen. Op deze manier stemmen wij onze dienstverlening af op jouw situatie.
 


De werkwijze van Woonaccent Makelaars Van Dorsten

De makelaars van Woonaccent Van Dorsten werken op een eigen wijze. Eerst mensen, dan huizen. Aan de basis van onze dienstverlening staan jouw wensen en en jouw verhaal. Wij kennen Zwolle en omgeving zeer goed, waardoor wij je kunnen koppelen aan de juiste woning. De makelaars van Woonaccent Makelaars Van Dorsten zijn bekend met alle type woningen en hun unieke eigenschappen. Ben je gek op een woning met karakteristieke houten balken en hoog plafond of hou je van modern en strak? Wil jr dichtbij bos en natuur wonen? Ga je graag hockeyen, voetballen of zwemmen? Wij kennen de wijken en leefomgevingen van Zwolle met al zijn faciliteiten, mensen en gewoontes en delen deze informatie graag. Zo willen wij graag een nieuw 'thuis' voor jou vinden. Ook voor het verkopen van jouw woning is onze uitgebreide archief met zoekers een uitkomst. Voor elke woning weten wij een koper te vinden én te bereiken! 

Wil je meer weten over onze dienstverlening of eens vrijblijvend kennis maken? Klik op onderstaande button en wij nemen contact op!

 
Een huis kopen op jouw manier

Je wilt een huis kopen of verkopen. Maar je wilt dit wel graag op een manier aanpakken die bij jou past. Je zoekt een adviseur die meedenkt en die open staat voor jouw ideeën en wensen. Wij begrijpen dat en bieden optimale begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

  Al 35 jaar ervaring; 
  Een met een 8,6 beoordeelde dienstverlening;
  Deskundig advies op basis van uw situatie;
  Snelle en persoonlijke communicatie.     


Plan een vrijblijvend adviesgesprek door onderstaand formulier in te vullen.

                                               

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring